0.00 EUR
Filtrs

Lietoti gaisa kompresori: kompresoru pārdošana un noma

Lietotu gaisa kompresoru pārdošana Rīgā. Kompānija DIKOLAT piedāvā lietotus firmas kompresorus. Jūs varat iznomāt vai nopirkt lietotu kompresoru.
Lietotas kompresora tehnikas ar saglabājušām darba raksturīpašībām noma vai iegādāšanās ļauj samazināt tēriņus par 20-30%. Ievērojama ekonomija un iespēja realizēt vajadzīgo projektu bez liekiem tēriņiem ir nenoliedzama priekšrocība pasūtītājam.

Daudzi lietotāji vēlas iegādāties lietotu kompresoru automašīnas krāsošanai, citi izmantot to ražošanā, riepu montāžā…utt.

Lietots skrūvveida kompresors un tā darbības īpatnības.

Lietoti kompresori vairumā gadījumu tiek piedāvāti ar minimālu komplektējošo daļu nolietojumu, tāpēc tos droši var lietot topošais īpašnieks. Bieži tie ir vecāko paaudžu agregāti, kurus iepriekšējie īpašnieki nomainīja pret jaudīgākiem kompresoriem. Lietoti kompresori bieži tiek uzstādīti ražošanā kā rezerves kompresori.

Lietotu kompresoru iegādāšanās vai noma palielina ražošanas iespējas uzņēmumā un ļauj nepārtraukt darba procesu gadījumā, ja salūzt pamata aprīkojums. Kompresora palaišana ekspluatācijā neaizņem daudz laika.

Darba procesa uzlabošana. Nav daudz uzņēmumu, kas var atļauties iegādāties jaunākos pēdējo modeļu izstrādājumus. Lietoti agregāti ļauj kompānijai izmēģināt jaunas iespējas un uzsākt darbu jaunā režīmā. Šāda pieeja garantē ražošanas un servisa kvalitātes uzlabošanos.

Ražošanas dīkstāves mazināšanās. Daudzas kompānijas ir interesētas iepirkt agregātus vai iznomāt tos, ja palielinās kompānijas jauda un palielinās darbinieku skaits.

Skatīt vienlaicīgi:
Ražīgums 1530l/min. Spiediens 8Bar (Elektrodzinējs 11 kW; 380V)
0.00 EUR
Ražīgums 1240l/min. Spiediens 10 (7,5 kW; 380V) Resīvers 500L
0.00 EUR
Gaisa caurplūde 10500Lit/min. (Elektrodzinējs 1,3 kW; 230V)
0.00 EUR
Tilpums 900Lit. Spiediens 11Bar.,Pieslēgšanas izmērs (collas): 1 1/2"
0.00 EUR
Jaunās preces
Saraksts ir tukšs
    Drošības kods